Kvalitets T-shirts af økologisk bomuld

Det ville næppe overraske, hvis T-shirten en dag skulle vise sig at være det mest udbredte klædningsstykke på planeten. Snittet er enkelt, den passer til mange forskellige ting, og derudover bruges den som undertrøje eller som nattøj.

Den er ikke nødvendigvis iøjnefaldende – medmindre det budskab eller billede, millioner af dem har påtrykt, griber opmærksomheden; T-shirts er blevet en fast del af det merchandise, der er knyttet til rockbands, sportsbegivenheder, politiske partier og meget mere.

Men den enkle, ensfarvede T-shirt topper nok, hvad udbredelsen og anvendeligheden angår. Se f.eks. de Stanley/Stella T-shirts, der forhandles af webshoppen Fair Tee.

Stanley/Stella t-shirts i alle størrelser og farver

Stanley/Stella T shirts er nærmest indbegrebet af den klassiske T-shirt. Stanley/Stella-serien Creator 2.0 er enkelheden selv: unisex; en medium pasform, der er hverken for løs eller for tætsiddende; rund hals; diskrete, men solide syninger. Disse T-shirts er ensfarvede, og de har ingen "fartstriber", kontraster eller logoer, som man ellers ser hos eksempelvis Adidas, Puma og andre store sportstøj brands, som også indgår i sortimentet hos Fair Tee. (Men hvis du ønsker det, kan du få Fair Tee til at forsyne din Stanley/Stella T-shirt eller anden beklædning med eksempelvis navn, nummer og/eller logo.)

Du har et væld af forskellige farver at vælge imellem: diskrete jordfarver, blide pastelfarver og mange mere "højrøstede" kulører, som rød, lilla, intens gul og en lang række klare og iøjnefaldende blå nuancer. Stanley/Stella Creator 2.0 T-shirts leveres i 7 størrelser fra XS til 3XL.

Køb Stanley/Stella hos Fair Tee

Stanley/Stella er et belgisk brand, der fokuserer på kvalitets fritidstøj af økologisk bomuld og genanvendte materialer. Stanley/Stella T-shirts er af økologisk bomuld, mens firmaets sweatshirts og hoodies (som også forhandles af Fair Tee) er af 85% økologisk bomuld og 15% genanvendt polyester – hvilket er helt i tråd med Fair Tees eget forretningskoncept, som også har fokus på økologiske og genanvendte materialer. 

Sortimentet hos Fair Tee består af fritidstøj – den kategori, Stanley/Stella T-shirts tilhører – og decideret sportstøj til mænd, kvinder og børn, i særdeleshed løbe- og cykeltøj. Foruden Stanley/Stella T-shirts, hoodies og sweatshirts forhandles en lang række anerkendte internationale og danske brands. Og foruden beklædning finder du også diverse former for tilbehør hos Fair Tee: huer, halstørklæder, muleposer, håndklæder og mere endnu.