Bliv kampklar med holdsæt fra Sportyfied

Skal dit hold have nyt sportstøj? Så får du hjælp til at få designet lækre holdsæt hos Sportyfied. I farver og mønstre er det kun fantasien, der sætter grænser. Du kan vælge kendte mærker som Hummel, Joma, Adidas, Puma og Select. Der er både holdsæt til herrer og damer, og der er tøj til både basketball, håndbold, fodbold og løb. Gå ind på deres hjemmeside, brug kun cirka 10 minutter, og så får du det leveret med tryk 2 til 3 uger senere.

Få lavet et professionelt holdsæt hos Sportyfied

Hvad er fordelen ved lækre holdsæt? Jo, det er fint, at løberne eller spillerne på dit håndbold-, fodbold- eller basketballhold kommer i deres almindelige træningstøj til træning. Til kamp og større løb, hvor der skal tages billeder og måske modtages medaljer, ser det dog flot ud, at alle har et lækkert holdsæt på. Løberne/spillerne føler sig godt tilpas, og at de er en del af holdet i holdsæt. Få hjælp hos Sportyfied.

Inden du bestiller noget, er det vigtigt, at du har styr på alle spillernes/løbernes størrelser og navne. Du designer selv holdsæt i mange farver og mønstre. Skal trøjen være hvid, rød, gul, eller lilla? Og hvad med shortsene skal de være i samme farve som trøjen eller i kontrastfarver? Hvis shortsene er i kontrastfarver, vælger mange strømper i trøjens farve. Du kan vælge lækre holdsæt i stilen ensfarvet, ternet, stribet eller skråstribet alt efter jeres klub. Til damer er trøjerne figursyede, og til herrer går de lige ned.

Hvordan skal trykket til de lækre holdsæt se ud?

Når du skal designe trykket til de lækre holdsæt, er der mange, der tager et nummer og en del af spillerens navn med. Det er selvfølgelig også vigtigt at få sponsorens navn og logo og jeres eget klublogo med. Med firmanavne og logoer uploades billeder, så det passer til den øvrige markedsføringsstil. Hele processen står grundigt beskrevet på hjemmesiden.

Sportstøj skal helst holde i flere sæsoner, så derfor skal tøjet være af god kvalitet. Når du har valgt sportsgren, vælger du også det mærke, du vil have til det holdsæt. Virksomheden bruger anerkendte mærker som Hummel, Puma, Adidas, Joma og Select, så spillerne og løberne kan se ordentlige ud.

Lav det forberedende arbejde med at få indhentet navne, størrelser og logoer nu, så er du klar med sportstøjet til den nye udesæson. Når du har modtaget størrelser, navne, billeder med logoer, er du parat til at bestille lækre holdsæt på Sportyfieds hjemmeside. Efter du har bestilt, bliver det leveret til dig 2 til 3 uger senere. Spillere og løbere bliver altid glade, når de modtager deres nye kamp- eller løbetøj.