Er fuglekiggeri en sport for dig?

Har du overvejet fuglekiggeri som din nye sport? For det ser da lidt hyggeligt ud, når alle fuglekiggere ligger skjult i krattet med en kikkert og venter på deres næste store oplevelse.

Fuglekiggeri har sneget sig ind på mange nye danskeres liste over sportsgrene, de går op i. Flere begynder at finde interesse i at få fugle krydset af deres liste, som de oplever naturen på tæt hold. Det er ikke nødvendigvis en sportsgren, der får din puls op at ringe på grund af kraftanstrengelser, men det kan dog få din puls op, når du ser en fugl, du ikke har set før. Og så kommer du ud i naturen og får bevæget dig.

En god kikkert er essentiel

Mange fuglekiggere går op i deres udstyr, hvor det vigtigste er en kikkert. En fuglekikkert skal være af god kvalitet, for ellers får du bare ikke den samme oplevelse. Den skal kunne stille skarpt på alle detaljerne, så du ikke går glip af en sjælden fugl. Derudover er det vigtigt, at den er holdbar og kan modstå brug i den fri natur, når du drager ud i naturen.

Naturbutikken sælger et stort udvalg af kvalitetskikkerter, og det er derfor det perfekte sted at starte rejsen med fuglekiggeri som sport.

Sjældne fugle lander også i Danmark

Du tænker måske, at du hurtigt vil være igennem alle fuglene i Danmark. Men du tager fejl. Du kan bruge meget lang tid på at rejse land og rige rundt i jagten efter fugle. Nogle gange lander meget sjældne fugle i Danmark, og du vil opleve, hvordan alle fuglekiggere i Danmark – og nogle gange fra udlandet, flokkes til det samme sted i håbet om et glimt af fuglen gennem deres kikkert.

Tag din kikkert med på rejser

Du kan selvfølgelig også udvide sporten til andre lande. En kikkert og lidt udendørsudstyr er alt, du har behov for i din kuffert, hvis du alligevel skal på rejse. For du ved aldrig, hvornår en ny fugl dukker op. Det kan være på balkonen på en charterrejse eller via Caminoen på vej til Santiago. Uanset hvor du drager hen, kan du tage kikkerten med og få en særlig oplevelse i naturen.

Køb kikkert hos Naturbutikken

Start din rejse med en kikkert fra Naturbutikken. De er eneforhandler af populære kikkerter som Swarowski og Kite med flere, og deres eget mærke DOF Birdlife skuffer aldrig. Du kan derfor hurtigt og nemt komme i gang med den afslappede sportsgren.