Køb løbetrøjer med tryk og styrk arbejdsfællesskabet

Skal du og kollegaerne eller medarbejderne afsted til halv- eller helmaraton? Løbetøj med logo er det perfekte valg af beklædning, som båder skaber trivsel i forbindelse med motion, og som styrker fællesskabet.

Som virksomhedsejer kan du hos MarkOn selv stå for design af løbetøj med logo.

Derfor er løbetrøjer med tryk populære hos virksomheder

Der er flere fordele at hente ved at bestille løbetøj med logo, tekst eller navne. Løbetrøjer med tryk er med til at skabe et unikt sammenhold mellem dig og dem, du løber afsted sammen med. Det bliver synligt for omgivelserne, at der kommer en gruppe af mennesker, der vægter fællesskabet, og som ønsker at skabe en god stemning.

Der er garanti for, at stemningen og de fælles oplevelser på løbeturen kommer til at smitte positivt af på arbejdsglæden hos dem, der er med til motionen. Som arbejdsgiver og virksomhedsindehaver afspejler du interesse for dine ansattes fysiske og psykiske trivsel ved at arrangere fælles løbeture, hvor der kan bæres løbetrøjer med tryk.

Løbetøj er en bred betegnelse for t-shirts, tights, softshell jakker og leggings. Vi mennesker har forskellige præferencer, når det kommer til beklædning, der skal bruges til motion. Hos MarkOn finder du et stort udvalg af løbetøj med logo.

Design selv dine løbetrøjer med tryk

Når du handler løbetrøjer med tryk online, får du mulighed for selv at designe, hvilket tryk der skal være på overdelene. Og du får valgfrihed i forhold til modeller af trøjer. Det kan være, der skal bestilles et større parti af trøjer, så den enkelte medarbejder selv kan udpege dén model, som matcher figuren.

Du behøver ikke at have erfaring med design af logotøj, når du handler hos MarkOn. Du får hjælpsom vejledning til at uploade dét print, som skal trykkes på trøjerne. Oveni får du anledning til selv at bestemme, hvor printet skal sidde på trøjerne.
Om det skal være firmaets logo, der skal trykkes på trøjerne, eller om det skal være et statement, som passer til løbe arrangementet, er op til dig at bestemme.

Du kan tage én eller flere af dine ansatte med i designprocessen af løbetrøjer med tryk. På dén måde involveres de i aktiviteten, og via ejerskab og medinddragelse får de en oplevelse af at blive taget seriøst.

Ved at bestille løbetrøjer med tryk i god kvalitet kan du og dine ansatte se frem til at kunne bruge jeres sportstøj til mange arrangementer.